Kortingscodes voor Herqua.nl

Hieronder vindt je verschillende aanbiedingen en kortingscode voor Herqua.nl. Elke korting wordt dagelijks gecontroleerd zodat jij zeker bent van een geldige actiecode.

Verlopen acties

Kortingscode voor Herqua.nl

Herqua.nl

6% korting op het gehele assortiment

Lees meer over deze aanbieding
Kortingscode Geldig t/m verlopen/0 reacties
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • RSS
  • Nieuwsbrief

Herqua.nl

Al meer dan 30 jaar is Herqua Sports een toonaangevende sportzaak in de regio Hoogeveen, Drenthe. Herqua is gespecialiseerd in wintersport, bad & beach, running, tennis, skate en golf. Het is belangrijk dat je comfortabel en modieus kunt sporten. Denk aan leuke sportkleding, maar ook aan trendy sportschoenen. In de winkel vindt u eenvoudig de weg naar de verschillende afdelingen. Onze deskundige medewerkers staan u bij in het vinden van uw gewenste artikel. Voorheen was Herqua aangesloten bij Sport2000, inmiddels is Herqua geen lid meer van Sport 2000, maar aangesloten bij Sportpoint.

Bezoek de website

Ervaringen Herqua.nl

Bezoekers van Kortingpakkers.nl beoordelen Herqua.nl en de kortingsacties en actiecodes van deze shop gemiddeld met een:

8.7

Uit 51 beoordelingen

Uw beoordeling:

Like ons op Facebook

Winkels op alfabet

Gratis nieuwsbrief

Meld je hier direct aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang wekelijks de beste kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties direct in je mailbox!